Vill du hjälpa till?

Mer om Nina kan du läsa här >>     Ta kontakt med Nina här >>

Vi söker företagspartners som vill vara med och förverkliga Projekt SKAPA FRAMTIDEN . Välkommen att höra av dig om du har tips om kvinnor som du tycker passar perfekt att vara med i Podcasten! Följ oss gärna på Instagram @techmissionary

Vi finns där vi behövs

Vi arbetar framförallt i förortsområden där vi tror att barn och unga behöver stöd, inspiration och förebilder.

Planerad verksamhet 2019-2020:

Genomförande av Projekt SKAPA FRAMTIDEN.
Fortsatt kursverksamhet i Stockholms utsatta förorter och i Södertälje.

Välkommen att höra av dig!

TECH MISSIONARY gör skillnad

Tewch Missionary är en ideell förening som skapades 2016 för att bidra till att lyfta och inspirera fler unga att upptäcka och skapa med ny teknik. Vi vill att alla barn och unga ska ta sina egna idéer på allvar och förstå hur viktiga de är för framtiden. Vi är glada över att the Awesome Foundation håller med och valde att stötta oss under 2017. 

Vårt TEAM har bredd och djup

Föreningen grundades av Nina Lindström, Anna Vestman och Tina Nilsson. Sedan dess har teamet vuxit. På årsmötet i maj 2017 valdes grundarna om som styrelseledamöter och Jenny Ericsson-Strömbäck valdes till revisor. Gruppen bakom Tech Missionary har vuxit och besitter idag gemensamt kunskap och erfarenheter av att växa upp i studieovan miljö, förorter med hög arbetslöshet, anlända till Sverige som ensamkommande flyktingtjej, att lära sig programmering på egen hand, inte vara CIS, att läsa naturvetenskap och teknik på universitet, arbeta som lärare, utveckla egna idéer och coacha så väl företagsledningar och anställda som barn och unga. 

Här kan du läsa en artikel i Vinnovas tidning Innovation där Nina och Tech Missionary uppmärksammas. Vi är otroligt stolta över att the Awesome Foundation valt att stötta Tech Missionary - något som de skriver om här!

Här kan du läsa mer om det fantastiska stöd vi fått av den Amerikanska Ambassaden i Stockholm och om vår metodik.

Läs mer om våra aktiviteter